(+30) 2287 021 001, (+30) 698 9290 290

Διασκέδαση

Θα βρείτε λίγα, ήσυχα μπαρ στην Ψάθη και στη Χώρα. Αρκετά συχνά, οι ντόπιοι φροντίζουν για γλέντια με τραγούδι και χορό, όπου είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε.

Τα περισσότερα μπαρ και κλαμπ βρίσκονται στον Αδάμαντα και την Πλάκα. Λόγω του ότι η Μήλος είναι τόσο δημοφιλές μεταξύ των Ελλήνων, τα περισσότερα μαγαζιά παίζουν κυρίως ελληνική μουσική.

Η Πλάκα είναι η πρωτεύουσα του νησιού και ένα από τα ομορφότερα μέρη για να απολαύσεις ηλιοβασίλεμα. Συγκεκριμένα στην Παναγιά την Κορφιάτισσα που είναι και η Μητρόπολη του νησιού ή στο κάστρο. Δεν υπάρχει μόνο η Σαντορίνη αν έτσι νομίζεις.

Μπορείτε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα πίνοντας ένα aperittivo. Πήγαινε λίγο νωρίτερα για να βρεις θέση για το “θέαμα”.

Αν θες περισσότερο παιχνίδι τότε στον Αδάμαντα υπάρχουν τα σκαλάκια με δύο τρία μαγαζιά στα οποία μαζεύεται νεαρόκοσμος. Μην νομίζεις ότι είναι Μύκονος ή Πάρος αλλά θα δεις σίγουρα ωραίο κόσμο.

Αν πετύχει πανηγύρι και δεν πας, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Θα χορέψεις και θα γευθείς φαγητό που θα γλείφεις τα δάχτυλά σου.

Και αν τα προλάβεις όλα αυτά να ξέρεις ότι ουσιαστικά δεν θα έχεις χορτάσει το νησί ακόμα. Θα θες να το ξανά επισκεφτείς και θα το σκέφτεσαι συνέχεια.

Milos Rent Cars ® 2019 | Web Design & Web Development by ΕΛΕΔ - Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου