(+30) 2287 021 001, (+30) 698 9290 290

Συχνές Ερωτήσεις

Οι τρόποι για να κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου είναι οι εξής:

  • Συμπληρώνοντας την online φόρμα κρατήσεων.
  • Μέσω τηλεφωνικής κλήσης
  • Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

  • Μετρητά
  • Κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης
  • Πιστωτική κάρτα

Ο ενοικιαστής απαιτείται να προσκομίσει πιστωτική κάρτα για εγγύηση της ενοικίασης ακόμα και αν η πληρωμή γίνει με μετρητά.
Η εξόφληση της ενοικίασης γίνεται με τη παράδοση του αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση ακύρωσης έως 48 ώρες (2 ημέρες) πριν την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής του αυτοκινήτου επιστρέφεται πλήρως η προκαταβολή.

Ναι, επιπλέον οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το όχημα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τα μόνα που απαιτούνται είναι να πληρούν τις προϋποθέσεις ενοικίασης και να δηλωθούν κατά την έναρξη της ενοικίασης ώστε να είναι καλυμμένοι από την ασφάλεια.

Τα παιδικά καθίσματα, για όλες τις ηλικίες, είναι διαθέσιμα δωρεάν.

Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Το μόνο που απαιτείται είναι μια έγκυρη άδεια οδήγησης με περίοδο ισχύος μεγαλύτερη του ενός έτους.

Ναι, ο στόλος μας περιλαμβάνει αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε ποιο από αυτά καλύπτει τις ανάγκες σας.

Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της διάρκειας της ενοικίασης του οχήματος, αρκεί να γίνει έγκαιρη ενημέρωση. (Ειδικά κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου).

Ναι, η παράδοση και η παραλαβή του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος της Μήλου επιθυμείτε, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση

Η παράδοση και η παραλαβή του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου.

Για την παραλαβή του αυτοκινήτου εκτός των γραφείων μας, θα υπάρχει ένας άνθρωπος της εταιρίας μας, ο οποίος θα κρατάει μία κάρτα με το όνομα σας. Εσείς από τη μεριά σας υποχρεούστε να έχετε την άδεια οδήγησης σας και την πιστωτική σας κάρτα.

Όχι. Πολλά πρατήρια υπάρχουν σε ολόκληρη τη Μήλο. Φυσικά οι άνθρωποι της εταιρίας μας βρίσκονται στη διάθεσή σας ώστε να σας υποδείξουν το κοντινότερο στο σημείο που βρίσκεστε.

Δεν επιτρέπεται η μεταφορά της ενοικίασης σε άλλο νησί, έκτος της Κιμώλου αφού πρώτα ο πελάτης ενημερώσει αντιπρόσωπο της εταιρείας. Θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι η εταιρία δεν καλύπτει τυχόν ζημιά ή απώλεια του αυτοκινήτου κατά τις θαλάσσιες μεταφορές και σε περίπτωση ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης στην Κίμωλο θα υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στη οδική βοήθεια.

Σε περίπτωση ατυχήματος ο μισθωτής οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία καθώς και την αστυνομία και να προσκομίσει στην επιστροφή το δελτίο καταγραφής της αστυνομίας. Σε περίπτωση ατυχήματος υπαιτιότητας του πελάτη μας, επιβαρύνεται με 15€ για έξοδα διαχείρισης φακέλου ατυχήματος.

Στην ατυχή περίπτωση μηχανικής βλάβης, θα πρέπει να μας καλέσετε και σύντομα έμπειρος μηχανικός θα βρίσκεται κοντά σας.

Η εταιρία μας προσφέρει 24/7 οδική βοήθεια

Αν χρειάζεστε επέκταση της διάρκειας ενοικίασης του αυτοκινήτου, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε έγκαιρα μαζί μας, ώστε να ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ειδοποίησης θα υπάρξει επιπλέον χρέωση.

Milos Rent Cars ® 2019 | Web Design & Web Development by ΕΛΕΔ - Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου