(+30) 2287 021 001, (+30) 698 9290 290

Όροι & Προϋποθέσεις

Διαδικασία για την ενοικίαση οχήματος:

Η αποστολή της κράτησης με όποιο μέσο είναι βολικό για εσάς. (Συμπληρώνοντας την on-line φόρμα κράτησης της ιστοσελίδας μας ή στέλνοντας μας e-mail ή τηλεφωνώντας στο κέντρο κρατήσεων).

Επιβεβαιώστε την κράτησή σας λαμβάνοντας έναν αριθμό κράτησης από τον ιστότοπο μας ή καλώντας το κέντρο κρατήσεων της «MilosRentCars».

Πληρωμή της κράτησης: Για να είναι έγκυρη η κράτηση, πρέπει να έχει καταβληθεί η προκαταβολή. Η πληρωμή μπορεί να εκτελεστεί μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover, με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass ή με την κατάθεση της προκαταβολής στο λογαριασμό τραπέζης της εταιρείας μας. Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε καταθέτοντας στον λογαριασμό μας, πρέπει να το δηλώσετε στην κράτησή σας, έτσι ώστε η «MilosRentCars» να σας ενημερώσει για τον τραπεζικό λογαριασμό της.

Απόδειξη πληρωμής: Κατά την είσπραξη των χρημάτων είτε μέσω της πιστωτικής σας κάρτας είτε μέσω της άμεσης κατάθεσης, η «MilosRentCars» θα εκδώσει μια απόδειξη στο όνομα του ενοικιαστή και θα αποστείλει άμεσα την αποστολή με φαξ στον ενοικιαστή, η αρχική απόδειξη θα παραδοθεί μαζί με το αυτοκίνητο, εκτός εάν ο ενοικιαστής ζητήσει να αποσταλεί ταχυδρομικώς.

Β. Απαιτήσεις ενοικίασης:

Ο οδηγός πρέπει να είναι άνω των 21ετών.

Ελληνική άδεια οδήγησης, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άδεια Διεθνούς Οδήγησης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον πριν από ένα χρόνο.

Πιστωτική κάρτα (Visa – MasterCard).

Γ. Γενικοί Όροι Ενοικίασης:

Ο ελάχιστος χρόνος ενοικίασης είναι 24 ώρες. Κάθε επιπλέον ώρα & μέχρι των τριών (3) ωρών χρεώνεται με το 1/5 της ημερήσιας τιμής .Πέραν των τριών (3) ωρών θα χρεώνεται μια επιπλέον ημέρα.

Παραδόσεις και παραλαβές: Χωρίς έξτρα επιβάρυνση.

Καύσιμα: Ο μισθωτής οφείλει να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που το παρέλαβε .Σε περίπτωση παράδοσης του αυτοκινήτου με λιγότερα καύσιμα από ότι το παρέλαβε επιβαρύνεται τη διαφορά καυσίμου συν 10€ υπηρεσία ανεφοδιασμού .Καμία επιστροφή δεν δίνεται αν το αυτοκίνητο επιστραφεί με περισσότερα καύσιμα απ’ότι παρελήφθη.

Πρόστιμα: Τα τυχόν πρόστιμα, οι παραβάσεις και οι συνημμένες διοικητικές κυρώσεις που προκύπτουν από οποιαδήποτε παραβίαση του Ελληνικού Κυκλοφοριακού Νόμου κατά την περίοδο ενοικίασης είναι αποκλειστικά ευθύνη του ενοικιαστή.

Το όχημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για νόμιμους σκοπούς.

Τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να μεταφερθούν από και προς άλλο νησί χωρίς την προηγμένη γραπτή άδεια της «MilosRentCars».

Οι ενοικιάσεις ισχύουν μόνο για την Μήλο.

Η παράταση της μίσθωσης πέραν της συμφωνηθείσας ημερομηνίας λήξης δεν μπορεί να γίνει χωρίς την προηγμένη έγγραφη εξουσιοδότηση της «MilosRentCars» και την απαιτούμενη προπληρωμή που έχει γίνει για να επεκταθεί η ασφαλιστική κάλυψη.

Δ. Ασφαλιστική κάλυψη:

Οι ενοικιαστές είναι ασφαλισμένοι για ασφάλιση αστικής ευθύνης, για ασφάλιση ζημιών από τρίτους, για πυρκαγιά και κλοπή του οχήματος.

CDW – Απαλλαγή καταβολής προξενηθείσης ζημιάς:

Με κόστος 8€ ανά ημέρα ο  ενοικιαστής απαλλάσσεται πλήρως της ευθύνης για οποιανδήποτε ζημιά του αυτοκινήτου:

εξαιρουμένων των πρώτων 500 € για τις κατηγορίες Α, Β και ΑΑ, 600,00 €, για τις κατηγορίες C και BA, και  700,00 ευρώ για τις κατηγορίες D και DA. (πλέον ΦΠΑ 24%).

Απαραίτητη προϋπόθεση, η οδήγηση σύμφωνα με τον Kώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Δεν καλύπτονται από οποιαδήποτε ασφάλεια, οι ζημιές στα ελαστικά, οι ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου ,στα παράθυρα ως και οι κλοπές προσωπικών αντικειμένων. Σε περίπτωση ζημιάς, λόγω ατυχήματος και σε περίπτωση που ο πελάτης έχει πάρει μικτή ασφάλεια, χρεώνεται επίσης τις ημέρες ακινητοποιήσεως του αυτοκινήτου, για την επισκευή.

2)SCDW – Απαλλαγή καταβολής προξενηθείσης ζημιάς:

Με κόστος 15€ ανά ημέρα ο  ενοικιαστής απαλλάσσεται πλήρως της ευθύνης για οποιανδήποτε ζημιά του αυτοκινήτου:

εξαιρουμένων των πρώτων 250,00€ για τις κατηγορίες Α, Β και ΑΑ, 350,00 €, για τις κατηγορίες C και BA, και  450,00 € για τις κατηγορίες D και DA. (πλέον ΦΠΑ 24%).

Απαραίτητη προϋπόθεση, η οδήγηση σύμφωνα με τον Kώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Δεν καλύπτονται από οποιαδήποτε ασφάλεια, οι ζημιές στα ελαστικά, οι ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, στα τζάμια,  ως και οι κλοπές προσωπικών αντικειμένων. Σε περίπτωση ζημιάς, λόγω ατυχήματος και σε περίπτωση που ο πελάτης έχει πάρει μικτή ασφάλεια, χρεώνεται επίσης τις ημέρες ακινητοποιήσεως του αυτοκινήτου, για την επισκευή.

Ε. Πολιτική Διαχείρισης Ζημιών

Τι θα συμβεί αν προκληθεί ζημιά στο όχημα κατά τη διάρκεια της ενοικίασής σας;

Από την εμπειρία μας, οι ενοικιαστές μας οδηγούν πολύ προσεκτικά και συμβαίνουν λίγα ατυχήματα. Έτσι, οι περιπτώσεις βλάβης στο όχημα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Αλλά είναι σημαντικό να καταλάβουμε πώς θα το διαχειριστούμε βλάβη, εάν συμβεί.

Η «MilosRentCars» έχει εφαρμόσει μια σαφή πολιτική διαχείρισης ζημιών για να σας εξηγήσει πώς θα σας τιμολογήσουμε για τυχόν ζημιά που προκαλείτε στο όχημα κατά τη διάρκεια της ενοικίασής σας. Για την πλήρη έκδοση αυτής της πολιτικής, ανατρέξτε στους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας. Μπορεί να μην είστε πλήρως υπεύθυνοι

Λάβετε υπόψη ότι ανάλογα με τον τύπο προστασίας που αγοράσατε για την ενοικίαση, ενδέχεται να μην χρειαστεί να πληρώσετε για τη ζημιά, ή μπορεί να είστε μόνο μερικώς υπεύθυνος.

1. Ζημιές που εντοπίστηκαν μαζί σας κατά την επιστροφή του οχήματος

Αν εντοπίσετε κάποια ζημιά με τον αντιπρόσωπο ή αντιπρόσωπο της «MilosRentCars» όταν επιστρέψετε το όχημα, μπορείτε να αναγνωρίσετε τη ζημιά υπογράφοντας τη δήλωση επιστροφής του οχήματος. Η «MilosRentCars» θα σας παράσχει τότε ένα τιμολόγιο που θα περιγράφει τα έξοδα επισκευής συν ένα τέλος διαχείρισης για την αντιμετώπιση της βλάβης και της ακινητοποίησης του οχήματος που θα χρεωθείτε.

Τα έξοδα επισκευής διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της βλάβης:

 • Ελαφρά ζημιά, ασήμαντη ζημιά που δεν επηρεάζει την ασφαλή οδήγηση του οχήματος, όπως γρατζουνιές. ελαφρές επιπτώσεις στο παρμπρίζ, γρατζουνιές στους προφυλακτήρες: Οι χρεώσεις γίνονται βάσει του Προτεινόμενου τιμοκατάλογου που διατίθεται σε κάθε σταθμό της «MilosRentCars».
 • Πιο ουσιαστικές βλάβες που βλάπτουν τη χρήση του οχήματος και απαιτούν την προσωρινή ακινητοποίησή του, όπως ζημιές στο αμάξωμα. Αυτός ο τύπος βλάβης θα αξιολογηθεί από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα και θα χρεωθεί σύμφωνα με την έκθεση του εμπειρογνώμονα ή με εκτίμηση κόστους που θα γίνει από ανεξάρτητο συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων.

Εάν αμφισβητήσετε τις ζημίες και αποφασίσετε να μην υπογράψετε την επιστροφή του οχήματος, η «MilosRentCars» θα εφαρμόσει τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω (βλ. Ενότητα 2).

2. Βλάβες που εντοπίστηκαν μετά την ολοκλήρωση της ενοικίασης (Για παράδειγμα, αφήσατε το όχημα εκτός των ωρών λειτουργίας)

Εάν ο αντιπρόσωπος ή αντιπρόσωπος της «MilosRentCars» διαπιστώσει κάποια ζημιά κατά την επιθεώρηση του οχήματος μετά την ολοκλήρωση της ενοικίασης, η «MilosRentCars» θα σας στείλει τα ακόλουθα έγγραφα:

– Δήλωση επιστροφής του οχήματος που περιγράφει όλες τις ζημιές που εντοπίστηκαν

– Εικόνες αποζημιώσεων

-Εκτίμηση του κόστους επισκευής που θα ποικίλλει ανάλογα με το είδος της ζημίας (βλ. Παραπάνω) συν ένα τέλος διαχείρισης για την αντιμετώπιση της ζημίας και την ακινητοποίηση του οχήματος.

Εάν επιθυμείτε να αμφισβητήσετε τη ζημία που εντοπίστηκε ή το κόστος επισκευής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή επιστολής εντός 14 ημερών από την αποστολή των εγγράφων. Στο τέλος αυτής της περιόδου των 14 ημερών, η «MilosRentCars» μπορεί να σας τιμολογήσει για το κόστος επισκευής και τα έξοδα διαχείρισης.

Εάν επιθυμείτε να αμφισβητήσετε το τιμολόγιο ζημιάς, μπορείτε να στείλετε αξίωση στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

ΣΤ. Αποτυχία συλλογής του οχήματος – Τέλος μη εμφανίσεως

Αν δεν ακυρώσατε την κράτησή σας μέχρι 48 ώρες πριν από την ημερομηνία και την ώρα λήψης της παραγγελίας και παραλάβετε το όχημά σας πριν από την ώρα κλεισίματος του γραφείου ή του σταθμού εξυπηρετήσεως θα χρεωθεί από την «MilosRentCars» .Το ποσό αυτό θα χρεωθεί είτε σε τοπικό νόμισμα είτε στο νόμισμα χρέωσης της κάρτας σας, όπου ισχύει και σύμφωνα με την συναλλαγματική ισοτιμία και τους όρους που ισχύουν κατά τη στιγμή της συναλλαγής.

Ζ. Ανωτέρα Βία

Κανένα από τα συμβαλλόμενα μέρη δεν ευθύνεται για την αποτυχία της εκτέλεσης του παρόντος, που προκλήθηκε από οποιαδήποτε περίπτωση ανωτέρας βίας. Ως «ανωτέρα βία» θεωρείται – όπως ορίζεται από τον εφαρμοστέο κανονισμό (-ες) – ως οποιοδήποτε ακαταμάχητο ή απρόβλεπτο γεγονός, ανεξάρτητα από το μέρος που πάσχει από περίπτωση ανωτέρας βίας, το οποίο εμποδίζει το μέρος αυτό να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Η. Εφαρμοστέο δίκαιο – Αρμόδιο δικαστήριο

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις έχουν εκδοθεί βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και για κάθε τυχόν διένεξη εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια τα Δικαστήρια των Αθηνών.

Θ. Πολιτική Απορρήτου

Η MilosRentCars η έδρα της οποίας βρίσκεται στον Αδάμαντα,Μηλου είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (δηλ. κάθε πληροφορία που θα σας επιτρέψει να ταυτοποιήσετε άμεσα ή έμμεσα ) που συλλέγονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

Η MilosRentCars επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε οικειοθελώς στην MilosRentCars μέσω αυτής της ιστοσελίδας για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • Να επιβεβαιώσετε και να εγγυηθείτε την κράτησή σας.
 • Να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας.
 • Να συνεννοηθούμε μαζί σας σχετικά με την κράτησή σας (π.χ. Να σας παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με την κράτησή σας, να σας στείλουμε ειδοποίηση υπενθύμισης πριν από το check-in / check-out, να απαντήσετε στις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας).
 • Να διαχειρίζεστε τα τιμολόγιά σας αν αποφασίσετε να πληρώσετε εκ των προτέρων και να αντιμετωπίσετε τυχόν καθυστερούμενες οφειλές.
 • Για τη διαχείριση πιθανών αξιώσεων
 • Για τη διαχείριση της κράτησής σας και την προετοιμασία της συμφωνίας ενοικίασης που συνάπτεται
 • Εάν αποφασίσετε να πληρώσετε εκ των προτέρων,
 • Για την πλήρη ενημέρωσή σας, η ΜilosRentCars μπορεί να διατηρήσει μόνο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, με τη ρητή συγκατάθεσή σας, προκειμένου να διευκολύνει τις μελλοντικές πληρωμές.
 • Η διαχείριση των προστίμων και να μεταβιβάσει σε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα την ταυτότητα του οδηγού (ή του δυνητικού οδηγού).

Ι. Ακυρώσεις

 1. Η ακύρωση της κράτησης πρέπει να γίνει τουλάχιστον σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της ενοικίασης του οχήματος σύμφωνα με κράτηση που πραγματοποιήθηκε σε αυτήν τη μηχανή κρατήσεων. Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε μια κράτηση, η μόνη αποδεκτή μέθοδος είναι μέσω της ιστοσελίδας της MilosRentCars
 2. Οι ακόλουθες χρεώσεις θα ισχύουν για τις ακυρώσεις κρατήσεων:
  2.1. Σε περίπτωση ειδοποίησης ακύρωσης η οποία παραλαμβάνεται από την MilosRentCars τουλάχιστον σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη ενοικίασης του οχήματος σύμφωνα με κράτηση που πραγματοποιήθηκε σε αυτήν τη μηχανή κρατήσεων, όλα τα χρήματα θα επιστραφούν.
  2.2. Σε περίπτωση ειδοποίησης ακύρωσης η οποία παραλαμβάνεται από την MilosRentCars σε λιγότερο από σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη ενοικίασης του οχήματος σύμφωνα με κράτηση που πραγματοποιήθηκε σε αυτήν τη μηχανή κρατήσεων, δεν θα επιστραφεί κανένα χρηματικό ποσό.
 3. Σε περίπτωση που ακυρώσετε ή τροποποιήσετε μια κράτηση μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, η MilosRentCars δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιεσδήποτε νομισματικές απώλειες που υφίσταστε ως αποτέλεσμα της μεταβολής των συναλλαγματικών ισοτιμιών κατά το διάστημα μεταξύ της αρχικής κράτησής σας και της επακόλουθης ακύρωσης ή τροποποίησής της (όπως ισχύει).

Πολιτική ασφαλείας

Η «MilosRentCars» χρησιμοποιεί ασφαλή τεχνολογία για τη διασφάλιση προσωπικών πληροφοριών και οικονομικών συναλλαγών. Η «MilosRentCars» συμμορφώνεται με τις διαδικασίες και τα πρότυπα ασφαλείας,

Γενικός

Οποιαδήποτε παράλειψη της «MilosRentCars» να ασκήσει ή να επιβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων δεν θα αποτελεί παραίτηση από αυτό το δικαίωμα ή διάταξη. Εάν κάποια διάταξη των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων διαπιστωθεί από αρμόδιο δικαστήριο ως άκυρη, τα μέρη συμφωνούν ότι το δικαστήριο θα πρέπει να προσπαθήσει να υλοποιήσει τις προθέσεις των μερών όπως αντικατοπτρίζεται στην διάταξη και οι λοιπές διατάξεις των Όρων & Οι συνθήκες παραμένουν σε πλήρη ισχύ και αποτέλεσμα. Οι τίτλοι των ενοτήτων στους Όρους και τις Προϋποθέσεις είναι μόνο για ευκολία και δεν έχουν νομικό ή συμβατικό αποτέλεσμα

Εικόνες αυτοκινήτων, Πνευματικά δικαιώματα

Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Οι εικόνες αυτοκινήτου που περιέχονται στο παρόν προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η πρόσβαση και η χρήση αυτών των εικόνων περιορίζεται από όρους και προϋποθέσεις μιας ξεχωριστής συμφωνίας άδειας χρήσης. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αναπαραγωγή, διανομή, καταγραφή ή τροποποίηση αυτών των εικόνων απαγορεύεται αυστηρά.

 • Κατηγορία Α:  Fiat Panda Manual
 • Κατηγορία ΑA: Smart ForTwo Auto, Smart ForTwo Cabrio Auto
 • Κατηγορία B:  Suzuki Jimny Manual
 • Κατηγορία BA: Suzuki Ignis Auto, Fiat 500 Auto, Fiat 500 Cabrio Auto
 • Κατηγορία C:  Suzuki Vitara Manual
 • Κατηγορία CA: Suzuki Vitara Auto, Suzuki Jimny Auto
 • Κατηγορία D:  Jeep Wrangler Manual
 • Κατηγορία DA: Jeep Wrangler Auto
Milos Rent Cars ® 2019 | Web Design & Web Development by ΕΛΕΔ - Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου